Cuina

2017 (1) Dolços (1) salats (1)

dilluns, 29 de maig del 2017

Lassanya de verdures

Aquí afegirem diferents gadgets a fi de trobar en un apartat les receptes de dolços i en una altra banda les receptes de salats.
Encara que en aquest blog predominem les receptes dolces, també deixaré aquí una recepta salada. 

Es trata d'una lassanya de verdures, Els passos són: 


  1. Ratllem la ceba ben fina.
  2. Tallem totes les verdures a daus (carbassó, albergínia i tomàquet). La ceba també la podeu tallar a daus però jo prefereixo ratllada.
  3. Un cop preparades, anem afegint a una paella amb oli (en aquest cas jo he fet servir un wok).
  4. Primer afegim la ceba, quan està rossa, el carbassó, l’albergínia i per últim el tomàquet.
  5. Deixem que vagi coent i anem remenant.
  6. Posem una olla amb aigua a bullir amb una mica d’oli d’oliva.
  7. Quan ja bull, afegim la pasta de la lassanya. En aquest cas 6 plaques.
  8. Un cop fetes, les treiem del foc i les posem en un bol amb aigua freda i un cop refredades, extenem un drap de cotó sobre la cuina i posem les plaques que s’eixuiguin.
  9. Quan ja tenim la verdura feta, ja podem muntar la lassanya.
  10. A una safata apta pel forn anem posant una capa de verdura, una mica de beixamel i una de pasta. La primera capa, al fons de la plata, posem una mica de verdura perquè no s’enganxi.
  11. Repetim fins a posar les últimes dues plaques.
  12. Cobrim la lassanya de beixamel, una mica de mantega i formatge ratllat i ja podem posar al forn a gratinar.
  13. Quan veiem que està ros, ja podem servir.
Nota: La beixamel jo l’he comprat feta que surt molt bona, però també la podeu fer vosaltres. Veure recepta.

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada